Welness en Luxe CruiseVakantie

Wellness en Luxe op zee tijdens je CruiseVakantie

Zeelucht doet goed, dat is algemeen bekend. Nog beter doet een uitgebreide wellness verwendag op zee! Tijdens mijn cruisevakantie heb ik genoten van sauna, massages, thalassotherapie, fitnessruimte en nog veel meer! Lees hier een kort verslag van een wellness dag op zee.

Een cruisevakantie op zich is al ontspanning ten top. Maar je kunt je ook tijdens het cruisen nog eens extra laten verwennen. Alle moderne schepen bezitten een wellness centrum waar je jezelf helemaal kunt laten gaan. Pure ontspanning en verkwikking voor lichaam en geest.

Ook tijdens mijn cruisevakantie wilde ik me ‘ ochtends voor het ontbijt wakker bewegen! Op deze cruise had ik de keuze uit de fitnessruimte, die beschikte over technologisch hoogstaande faciliteiten, of het joggingparcours op het dek. Ik koos voor het laatste. Want is dat niet uitzonderlijk, joggen op open zee?

Na het uitstekende ontbijt begaf ik mij richting het wellness centrum. Alles glansde en blonk en ik werd door het wellness team ontvangen als een vip. Als eerste stond er een massage op het programma. Ik had gekozen voor een hot stone massage, maar er waren ook talloze andere mogelijkheden.

Daarna was de sauna aan de beurt. Ook hier had ik ruime keuze: Finse sauna, dennensauna, een Turks stoombad, noem maar op. Stuk voor stuk prachtig sfeervol belicht.
Eenmaal schoon gestoomd en weer afgekoeld merkte ik dat mijn maag aan het rommelen was. Ik besloot een kijkje te nemen in de health bar. Tijdens deze cruisevakantie had ik al van heel wat culinaire hoogstandjes mogen proeven. Hier was de kwaliteit zeker niet minder. De keus bestond uit gezonde sandwiches en salades met diverse (zee-)ingrediënten en luxe smoothies, shakes of vers geperste groente- en fruitsapjes.

Vervolgens was het tijd voor een chocolade-wrap. Nee niet om te eten, maar een zogenoemde body-wrap. Dit was misschien wel het meest relaxte moment van de hele cruisevakantie. Al cruisend werd mijn hele lichaam dichtgesmeerd en ingepakt in een chocolademengsel. Twintig minuten laten inwerken en dan weer uitpakken. Het resultaat: een ongelooflijk zachte, heerlijk geurende huid, en ontspannener dan ooit te voren.

Daarna een beautybehandeling door een professionele schoonheidsspecialiste en de dag werd afgesloten met de jacuzzi in een ruimte met zicht naar buiten. Genietend van het warme bruisende water keek ik uit op de imposante, magnifieke rotskusten. Dit was een van de meest bijzondere ervaringen van mijn cruisevakantie.

Hou je ook van wellness en wil je dat wel eens in een heel bijzondere ambiance genieten? Denk dan ook eens aan een wellness cruisevakantie. Zo’n dagje wellness op zee kan ik iedereen aanbevelen. En de meeste rederijen bieden tijdens havendagen aantrekkelijke kortingen op spa-behandelingen. Kijk maar eens bij NUvakantie.com/rondreizen-cruises/.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over