“Royal Carribean”

“Royal Carribean”. Nu denk je wat is Royal Carribean? Het Caribisch gebied heeft alles wat je verwacht van een heerlijke exotische vakantie. Prachtige stranden, turquoise zee en palmbomen. Ontdek verschillende kleine Caribische eilanden met een Cruise.

Tijdens een cruise door het prachtige caribisch gebied worden er diverse eilandje aangedaan. De eilandjes die je bezoekt is afhankelijk van de cruise maatschappij en de cruise die je uitzoekt.

Royal Carribean Eilanden

De caribische eilanden die je zeker niet moet overslaan tijdens je cruise vind je hieronder. Zelf heb ik ze ook allemaal gezien. Echt Royal Carribean! Dit zijn paradijsjes op aarde!

• Grand Cayman. Het grootste van de drie Kaaiman eilanden in de Caribische Zee. Seven Mile Beach: dit is een prachtig strand waar je even moet kijken. Je kan je er ook goed duiken en snorkelen.

• San Juan (Puerto Rico). Puerto Rico een heerlijk eiland. Hoogtepunt in San Juan: Kasteel San Felipe del Morro. Liever naar het strand in San Juan bezoek dan het strand Playa Flameco.

• Tortola (Britse Maagdeneilanden). Dit eiland is een van de vier hoofdeilanden van de Britse Maagdeneilanden,  Bezoek Brewer’s Bay en Smuggler’s Cove, mooie stranden in het noorden van Tortola. Heb je genoeg rust gehad, breng dan een bezoek aan Road Town, de straat in de hoofdstad waar meer te doen.

• Grenada.  Grenada ligt op 160 km van de kust van Venezuela.Grenada is van vulkanische oorsprong. Het heeft een heuvelachtig landschap en tropisch regenwoud. Een mooi eiland voor natuurliefhebbers! Bewonder de berg Mount St. Catherine.

• Antigua. Dit eiland behoort tot de Kleine Antillen. Antiqua heeft 365 stranden. Er is voor elke dag een ander strand!

• Barbados. Barbados heeft mooie witte zandstranden De kust van het eiland is geweldig om te snorkelen, te duiken en aan het strand te liggen. De onderwaterwereld is er prachtig met koraalriffen, waar je zelfs zeeschildpadden kan tegenkomen!

Ook enthousiast geworden over een Cruise naar de Royal Carribean? Kijk op de pagina van cruises van NUvakantie.com.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over