Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Reisaanbieders: Onduidelijke Prijzen

reisaanbieders prijzen

Onduidelijkheid van prijzen bij de reisaanbieders, zie ik  zoujuist op de televisie. Er moet hier een einde aan komen volgens de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en ik denk bij mezelf het is toch allemaal vrij transparant momenteel, is dit niet een beetje overdreven?

Het gaat hier met name over de prijzen van vliegtickets, pakketreizen en vakantiehuizen. De toezichthouder zal strenger gaan controleren bij de reisaanbieders. De ACM, de toezichthouder, wil dat de prijzen van vakanties duidelijk zijn en dat totale prijs dus inclusief alle kosten worden weergegeven door de reisaanbieders.

Nu is het vaak zo dat als je een prijs ziet staan en je gaat boeken dat er allerlei kosten bijkomen zoals kosten voor calamiteitenfonds, boekingskosten, online inchecken en bagagekosten (bij vliegtickets). Dit zijn kosten waar de consument zich meestal niet bewust van is. Daarom zeg ik op mijn beurt, laat een reisbureau het voor je uitzoeken als je er geen verstand van hebt of geen zin in hebt.  Of als je toch online je vakantie wilt boeken en niet naar een reisbureau wilt gaan, neem dan contact op met NUvakantie.com. Tegen een kleine vergoeding zoekt NUvakantie.com uit waar je de uitgezochte vakantie het goedkoopst kan boeken via internet op dat moment en wat de totale prijs wordt. Ok kan je gebruik maken van de reischecker.

Indien ik zelf een pakketreis online boek is dan vul ik snel wat gegevens in bij het boekingsformulier en dan zie ik al vrij snel wat voor kosten erbij komen en neem dan het besluit om wel, dan niet te boeken. Bij het boeken van vliegtickets ben ik het mee eens dat  het wat onoverzichtelijker is. Je moet hier goed opletten bij het maken van een reservering. Ook hier zeg ik weer besteed het uit op het moment dat je er niet uitkomt. NUvakantie helpt je graag, neem contact op via het contactformulier!

Geef een antwoord