Reistips voor De Zomer

Hieronder vind je reistips voor de zomer binnen Nederland en reistips om goedkoop naar het buitenland te gaan.

De zomervakantie staat voor de deur en iedereen heeft wel zin om een mooie reis te maken, lekker op vakantie te gaan, te relaxen en de rust op te zoeken. Maar waar gaan we heen en wat gaan we doen. Hieronder volgen reistips en ervaringen wat al gauw veel geld kan schelen voor een vakantie in binnen en buitenland, dagtripjes of uitstapjes.

Reistips Binnen Nederland

Hieronder volgen reistips voor binnen Nederland.

NS Actie
De NS heeft tegenwoordig vaak actie’s waarbij je voor ongeveer 16 euro per kaartje heel de dag in Nederland kan reizen. Hema, Kruidvat AH voeren deze actie’s meestal uit. Hou dit dus goed in de gaten.

Groupon
Groupon heeft elke dag aanbiedingen, goede deals op diverse producten en services. Je kan je inschrijven en dan krijg je elke dag een overzicht van de aanbiedingen. Regelmatig zitten hier ook reis aanbiedingen bij zowel binnen- als buitenland. Verder kan je hier ook leuke dagjes uit tegen bodemprijzen kopen.

Travelbird
Travelbird biedt elke dag leuke aanbiedingen van verschillende uitstapjes, reizen, vakanties in binnen- en buitenland.

Vakantieveilingen
Deze vakantieveiling biedt arrangementen variërend van tickets voor concerten, bezoek aan een pretpark, tot een dagje sauna en van hotelkamers tot dineren bij restaurants.

Webshop Telegraaf
Indien je een dagje weg wilt naar een evenement of attractiepark. Kijk of je online kaarten kan kopen met hoge kortingen bij de webshop van de Telegraaf. Hier tref je onder andere korting op Slagharen, Beekse bergen, plopsaland, Phantasialand, Toverland, de Efteling, Duinrell, Aviodrome, Dierenpark Emmen en nog veel meer. 

Ticketcounter
Bij Ticketcounter hebben ze ook korting op Dierentuinen, Hotels, Wellness en musea.

MrTicket
Diverse kortingen te vinden op onder andere Musea, Dierentuinen, Een Dagje Uit.

Reis prijsvragen
Doe mee aan reis prijsvragen
Hieronder tref je wat reis prijsvragen:
90jaarkras
travelbird.nl/aanmelden-voor-de-nieuwsbrief

Leuke reistips binnen Nederland waarmee je veel geld kan besparen. Hou de aanbiedingen dagelijks in de gaten!

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over