Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

OAD Failliet

Oad failliet

Helaas hebben we gisteren te horen gekregen, dat een van de grootste reisorganisaties van Nederland failliet is gegaan. 80.000 reizigers zitten daarom momenteel in onzekerheid. Een schraal troostje is dat men in ieder geval geld terugkrijgt of een andere vakantie kan boeken, dit omdat OAD aangesloten is bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vanwege het faillissement mag OAD officieel geen reizigers meer vervoeren.

De mogelijkheden voor een doorstart wordt door de curatoren onderzocht. Ze zijn met diverse partijen in gesprek hierover. We hopen natuurlijk van harte dat dit gerealiseerd kan worden.

Reizen die doorgaan

In ieder geval goed nieuws voor de volgende mensen die vandaag of morgen op vakantie gaan:

De reizen op donderdag 26 september 2013  met Transavia gaan gewoon door. Verder de OAD-busreizen (dagtocht, excursiereis, Disney-bus of busverhuur) op donderdag 26 september en vrijdag 27 september 2013 gaan ook gewoon door. En daarnaast alle SRC Cultuurvakanties passagiers die donderdag 26 september en vrijdag 27 september 2013 vertrekken; deze reizen gaan ook gewoon door.

Nieuwe Boekingen OAD

Nieuwe reserveringen worden tot nader order nog aangenomen door OAD. Op de website van OAD geeft men aan dat aanbetalingen die voor de vakanties worden gedaan, door de curator worden terugbetaald als de reis niet doorgaat. Echter adviseert de SGR om geen aanbetalingen meer aan OAD te doen. De SGR geeft aan dat zij de boekingen die na 25 september zijn gedaan niet zullen terugbetalen.

Meer Informatie

Voor de stand van zaken omtrent het faillissement kun je informatie vinden op de website van OAD. Deze wordt constant up to date gehouden omtrent oplossingen voor gedupeerde reizigers.

Namens NUvakantie.com wensen we alle werknemers veel sterkte in deze tijd en hopen dat er een mooie doorstart mag gaan plaatsvinden. Voor alle gedupeerde reizigers hopen we dat zij hun reis onbezorgd kunnen voortzetten.

Geef een antwoord