Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Over NUvakantie.com

NUvakantie.com is de vakantie site waar de goedkoopste, mooiste en leukste vakanties van verschillende reisaanbieders worden aangeboden. In Sandy’s blog vind je algemene informatie over vakanties en reizen, informatie over vakantiebestemmingen en reisverhalen.

Voor alle reisaanbieders, reisorganisaties is het mogelijk om een artikel te plaatsen op NUvakantie.com. Men kan hierover contact opnemen via het contactformulier of een email sturen naar: [email protected]

Het aanbod van NUvakantie.com is zeer uitgebreid en bestaat uit zonvakanties, luxe reizenwintersport, stedentripsrondreizen & cruises, hotels en vliegtickets. Tevens worden regelmatig de beste aanbiedingen voor je geselecteerd en worden gepubliceerd onder aanbiedingen. Daarnaast vind je een overzicht van alle partner reisaanbieders van NUvakantie.com.

Het door NUvakantie.com geselecteerde aanbod op de website komt tot stand in samenwerking met gerenommeerde reisaanbieders. Hierdoor ben je altijd altijd verzekerd van een uitstekende begeleiding en afhandeling op het moment dat je een reis boekt.

Tegen een vergoeding van €49,- zoekt NUvakantie uit waar je jouw uitgezochte vakantie het goedkoopste kan boeken via internet op dat moment en wat de totale prijs is.

De partners van NUvakantie.com zijn lid van de SGR (www.sgr.nl) en of de ANVR (www.anvr.nl).

NUvakantie.com is geen reisorganisatie of touroperator. Je boekt je vakantie altijd bij een van onze partners, dus niet bij NUvakantie.com.
Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van de service van de partner bij wie je hebt geboekt, dan zal deze klacht door NUvakantie.com bij de betreffende partner worden neergelegd. NUvakantie is hier niet voor verantwoordelijk.

Voor zaken als veranderingen van een boeking of annuleringen, zal je contact op moeten nemen met de desbetreffende partner.