Cruisen in alle Luxe

Tegenwoordig zijn cruises er voor iedereen en veel mensen vinden het erg prettig dat er op een cruise bijvoorbeeld geen strikte kledingvoorschriften meer gelden. Wil je echter exclusiever cruisen, dan zijn er talloze luxe 5- of 6-sterren cruises waaruit je kunt kiezen. Hier in het kort wat je van een luxe cruise kunt verwachten.

De luxe cruiseschepen zijn meestal kleiner en bieden plaats aan zo’n 200 tot 700 passagiers. Cruisen op een luxe schip geeft je het gevoel dat je je op een privéjacht bevindt. Je vindt er kalmte, rust en ontspanning. De kleinschaligheid van het schip biedt ook persoonlijke service en een zekere intimiteit. En doordat de omvang beperkter is, heeft het schip de mogelijkheid de grote havens met massatoerisme te omzeilen en bij kleinere schilderachtige en romantische plekken aan te leggen.

Luxe cruises bieden uiteraard culinaire verzorging van het hoogste niveau. Excellente maaltijden met bijpassende wijnen worden genoten in exclusieve restaurants. Topchefs zijn hier aan het werk om het culinaire genot van de gasten zo groot mogelijk te maken. Cruisen op een luxe schip betekent vaak cruisen op basis van all inclusive, om het comfort tijdens de reis te optimaliseren.

Op deze kleinere schepen is het entertainmentaanbod bescheidener dan op een groot schip, maar zeker ook exclusiever. Bijzondere workshops, kleine concerten en interessante lezingen staan hier tijdens het cruisen onder andere op het programma. En natuurlijk kun je hier tevens genieten van schitterende sauna’s of luxueuze spabehandelingen en massages.

Cruisen op een cruiseschip met 5 sterren of meer betekent dat je verblijft in een suite, die vaak voorzien is van een privébalkon. Het zijn prachtige ruim opgezette vertrekken, niet zelden met twee of meer ruimtes, blinkende badkamers en de beste roomservice denkbaar.

Heb je ook interesse om zo luxe te cruisen? Of ben je op zoek naar een andere leuke cruise? Op NUvakantie.com vind je verschillende cruisemogelijkheden.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over