Luxe cruise Dubai

Luxe Cruise Dubai

Op zoek naar een Luxe Cruise Dubai?Ontdek De 19-daagse cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai zal tijdens deze cruise ook worden aangedaan. Andere havens waar de cruise ook heengaat zijn Malta, Italië, Griekenland, Egypte en (Oman).

Van 23 november t/m 29 maart 2014 maakt de MSC Lirica vanaf Dubai achttien keer een 8-daagse cruise naar Abu Dhabi  Khor al Fakkan (Verenigde Arabische Emiraten) en Muscat en Khasab (Oman).

Khor al Fakkan de vakantiebestemming om woestijnduinen en oasen te ontdekken of om een bezoekje te brengen aan de gebergtes Masafi en Hajar.

Een bezoek aan Fossil Rock, de oudste moskee in Abu Dhabi. Hier vind je fossielen van 80 miljoen jaar oud. In Muscat is een bezoek aan het Al Alam Paleis met de Al Jalali en Al Mirani forten de moeite waard net alsde Sultan Qaboos Grand Moskeeen de geweldige oude stad.

En dan Dubai, ontdek de geweldige cruise naar Dubai. Deze moderne stad met oude tradities, die zowel aan de Arabische woestijn ligt als tegen de kust. De stad biedt winkelmogelijkheden heeft indrukwekkende en prachtige wolkenkrabbers en daarnaast  een moderne jachthaven en een fantastisch bruisend nachtleven.

Niet alleen Dubai is een moderne metropool met futuristische gebouwen, prachtige moskees en architectuur, maar ook Abu Dhabi. Ontdek hier ’s werelds snelste achtbaan in het Ferrari World Theme Park.

Cruises zijn leuk ervaar het zelf. Lees mijn blog post “cruising het nieuwe reizen” voor meer informatie over cruises. Op zoek naar een leuke cruise kijk op de pagina van cruises van NUvakantie.com

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over