Last Minute Cruise

Tegenwoordig is er steeds meer interesse in cruise vakanties en uiteraard ook in lastminute cruises. In dit artikel kan je lezen hoe en waar je een cruise en een last minute cruise kan boeken. En is een lastminute echt goedkoper? Lees het hier……

Last Minute Cruise Boeken

Je kan een cruise gemakkelijk online reserveren. Via verschillende reisorganisaties kan je complete cruises boeken. Een complete cruise vakantie houdt in dat je vlucht of bus, de cruise en de transfer naar het cruiseschip allemaal geregeld is. Dit wordt ook wel pakketreis genoemd. Je kan er ook voor kiezen om de componenten los te boeken.
Een cruise vakantie kan je op verschillende manieren boeken. Hieronder vind je reisaanbieders die cruises en uiteraard ook last minute cruises aanbieden.

Reisbureau
Geef je de voorkeur om nog persoonlijk te woord te worden gestaan en geadviseerd te worden, dan kan je ervoor kiezen om naar een reisbureau te gaan die cruise vakanties verkoopt.

Voorbeelden van Cruisespecialisten waar je zowel een persoonlijke afspraak kan maken als online een cruise kan boeken:

  • Cruise travel
  • De Jong Intra Vakanties
  • Thomas Cook
  • Cruisereisburo.nl

Online Boeken
Via internet zijn er veel reisorganisaties die cruises aanbieden.
Je kan het regelen via een reisorganisatie die een totaal pakket aanbiedt. Die zowel de vlucht, transfer als de cruise kan regelen. Voordeel hiervan is dat je zelf niet meer hoeft te zoeken, kost dus weinig tijd. Echter als je op de kleintjes wilt letten, dus geld wilt besparen, dan raad ik aan om eens diverse cruise sites te raadplegen en de prijzen naast elkaar te leggen.
Vervolgens te zoeken naar een vliegticket naar de bestemming waar het cruiseschip vertrekt en de totale reissom uit te rekenen.
Zelf heb ik bij Cruisedirect de Cruise meerdere malen geboekt, wat altijd naar alle tevredenheid is verlopen.

Voorbeelden van Online Reisorganisaties die Cruise vakanties aanbieden:

  • Cruisedirect.com (US)
  • Kras
  • Thomas Cook

Cruising is leuk voor iedereen en hoeft niet duur te zijn!

Last Minute Cruise

Uiteraard worden er tegenwoordig ook veel last minute cruises aangeboden. Let er  wel op dat een last minute cruise niet perse goedkoper meer is dan als je een cruise vakantie langer van tevoren boekt. Dit betekent niet alleen voor last minute cruises maar eigenlijk voor alle lastminutes.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over