Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Zonsondergang Ibiza

Zonsondergang Ibiza meemaken?

De zon in de zee zien zakken…dat kan op Ibiza. Alleen dan de vraag of je voor één van de meest bekende plekken kiest of juist liever een nog minder bekend baaitje of strand opzoekt. Hieronder vind je een overzicht van verschillende plekken in Ibiza waar je een geweldige zonsondergang kan meemaken.

San Antonio

Één van de meeste bekende plekken op Ibiza om naar de de zonsondergang kijken is in San Antonio bij Cafe del mar. Sinds 1980 bestaat Cafe del Mar al en is het bekend met het concept: muziek en een drankje tijdens de zonsondergang. Wil je een een mooi plekje, wees dan op tijd, want je zal zeker niet de enige zijn. Cafe del Mar Ibiza San Antonio

Bij Café del Mar zijn aan de rand van de zee de tafeltjes al vaak  gereserveerd. Als je hier wilt zitten dan dien je minimaal 25 euro te besteden. Voor een glaasje wijn betaal je 6 euro en voor een cola 5 euro en een cocktail kost 10 euro.

Er zijn ook andere cafés aanwezig, zoals cafe mambo en kama sushi.

Low budget naar Ibiza en toch graag een zonsondergang zien in San Antonio en met de lounge muziek van Café del Mar? Naast Café del Mar liggen rotsen en daar kan met je eigen hapjes en drankjes gaan zitten om de zon zien onder te gaan.

Cala de Bou

Enkele meters van Bahía de San Antonio is Cala de Bou gelegen. Cala de Bou is vooral bekend door Kumharas, ontworpen door de kunstenaar ( ontwerper en eigenaar) ´Sola y Miguel´die in samenwerking met het hippie collectief deze multiculturele plek heeft opgezet.

Hier kan je genieten van een prachtige zonsondergang met  alternatieve muziek of dj´s. Daarnaast kan je hier ook  terecht voor een Jamaicaanse barbecue verschillende workshops als capoeira, percussie, Afrikaanse dans en kinderworkshops . Het eten komen uit de wereldkeuken. En daarnaast kan je kiezen uit diverse cocktails en verse sappen. Voor de liefhebbers zijn er ook waterpijpen aanwezig.

Hele dag relaxen
Kumharas is al vanaf 11.00 uur open is. Als je hier bent dan krijg je vanzelf het hippie gevoel. Een mooie plek voor de zonsondergang.

Playa de Benirràs

Bij Playa de Benirrás tref je de zonsondergang met een hippie sfeer, kristalhelder water en met veel natuur in de omgeving. Cala Benirràs ligt op zo’n 9 kilometer van San Joan. Het is een prachtige kleine baai en omringd door bos. Je vindt op dit strand verschillende kleine strandtentjes (chiringuitos). Hier kan je lekker genieten van een drankje.

Het strand Playa de Benirrás is reeds door het toerisme ontdekt. Hou er dus rekening mee, dat het druk kan zijn, dus zorg dat je op tijd bent. Verder is het handig om te weten dat je er alleen met de auto kan komen.

Fiesta de Tambores

Het strand Fiesta de Tambores is met name bekend vanwege het ´Fiesta de tambores´, ofwel het trommel feest. Dit feest vindt iedere zondag tijdens de zonsondergang.  Vanaf hier heb je een mooi uitzicht Cap Bernat, dit is een klein eilandje.

In ieder geval zorg ervoor dat je van tevoren weet hoe laat de zon onder gaat. Zo voorkom je dat je niet te laat aankomt. Op el tiempo kan je zien hoe laat de zon ondergaat.

Reacties zijn gesloten.