Ibiza Clubs en Goede Ibiza Restaurants


Ibiza
 is een eiland voor iedereen. Sinds jaren is Ibiza een populaire vakantiebestemming. Het wordt bezocht door jonge gezinnen met kinderen, uitgaande jongeren en de high society en sterren in de luxe villa’s. Je vindt er goede restaurants, de beste feesten en natuurlijk de populaire Ibiza clubs. Maar naast het uitgaansleven en de mooie Ibiza clubs, biedt Ibiza ook rust en mooie natuur. Het merendeel van de bevolking van Ibiza verdient hun geld door het toerisme. Vanwege de succesvolle toeristische sector is het  gemiddelde inkomen op Ibiza dan ook het hoogste van heel Spanje.

De hoofdstad van Ibiza is Eivissa. Deze stad staat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Naast de Ibiza clubs heeft Ibiza ook veel goede restaurants. Hieronder een overzichtje van een aantal goede restaurants op het eiland.

Goede Restaurants op Ibiza

Restaurant La Brasa Ibiza stad
La Brasa is een tuinrestaurant in Ibiza-stad. La Brasa heeft een prachtige tuin setting. ’s Avonds is het er net een sprookje.

Restaurant Es Xarcu
Es Xarcu is een kleine rustige baai gelegen in het zuiden. Het zeewater is kristalhelder. Het restaurant is bekend om de beste vis, de beste sigaren en de beste mediterraanse keuken. Tevens staan er heerlijke wijnen op de kaart. Het restaurant biedt gratis ligstoelen en verder biedt het een pick up service voor de gasten die met de boot zijn. Met kleine bootjes worden deze mensen teruggebracht naar hun jacht.

Restaurant Novum Ibiza
Novum heeft twee diner ruimtes. 1 ruimte voor de Japanse keuken met lounge bedden. De andere ruimte is gericht op de Mediterrane keuken. Alle maaltijden worden bereid met lokale ingrediënten.

Restaurant Sa Capella
Dit restaurant is gelegen net buiten San Antonio in de heuvels. Het is gelegen in de kapel van een oud klooster. Sa Capella is zeer romantisch en karaktervol. Het publiek is een mix tussen de lokale bevolking en celebrities.

Restaurant Cap des Falco
Cap des Falco ligt in het zuiden van Ibiza in het Nationale park Ses Salines. Je hebt hier een spectaculair uitzicht over het natuurreservaat, het eiland Formentera en de rots Es Vedra. En verder kan je er genieten van een geweldige zonsondergang. Met een beetje geluk kan je zelfs flamingo’s en dolfijnen zien.

Restaurant Km5 
Km5 is gelegen op de weg van Ibiza stad naar Sant Josep. Je kunt hier romantisch dineren in sprookjesachtige sferen.

Ibiza Clubs

Naast de  populaire Ibiza clubs zoals Pacha, Privilege en Space heeft Ibiza ook veel mooie beachclubs zoals beachclub Blue Marlin en beachclub Jockey Club.

Beachclub Blue Marlin
Beachclub Blue Marlin is een combinatie van luxe loungebedden op het strand, met een bar, goede bediening en een restaurant. Verder is er een heerlijke sfeer met muziek en is het genieten van lekker eten en drinken aan het strand.

Beachclub Jockey Club
Deze beachclub is gelegen aan Playa Salinas. Een Gezellige, sfeervolle beachclub waar je lekker kan lunchen. ’s Middags rond vijf uur gaat de muziek een tandje harder.

Ibiza heeft super clubs en restaurants waar je heerlijk kunt eten. Ook zin gekregen om naar Ibiza op vakantie te gaan? Kijk snel hier voor leuke aanbiedingen!

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over