Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014 kun je Oasis of the Seas bewonderen in Rotterdam op 30 september en 14 oktober.

Royal Caribbean International® maakte onlangs bekend dat het grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas®, in 2014 voor een kort cruiseseizoen naar Europa zal komen.
De Oasis of the Seas is wereldwijd bekend vanwege haar grootte en haar talrijke faciliteiten op het gebied van eten, drinken, uitgaan en sport. Zo zijn er bijvoorbeeld de zeven verschillende buurtjes. Op dek 8 kun je een wandeling maken door Central Park. De Boardwalk op dek 4 heeft een echte ouderwetse draaimolen. Mijmer hier weg op de rug van het paard en waan jezelf terug in je kinderjaren.

Eet daarna een ijsje bij Ben & Jerry’s of een Amerikaanse hamburger bij Johnny Rockets. De vijf andere buurten zijn de Royal Promenade met een Rolls Royce  old timer, Vitality at Sea Spa & Fitness, the Youth Zone, Entertainment Place en de Pool & Sports Zone. De adrenaline gaat harder stromen op de twee klimwanden, of surfend op een van de twee FlowRiders (surfsimulators), of tijdens een pirouette op de indoor schaatsbaan. Voor wie het schip vanuit de lucht wil zien, is er de tokkelbaan (Zip line).

Gasten die lekker lang willen genieten van alle faciliteiten aan boord, kunnen dit doen tijdens de twee trans-Atlantische oversteken. Op 1 september 2014 vertrekt de Oasis of the Seas vanuit de Amerikaanse havenstad Fort Lauderdale. Op 14 september 2014 aan te meren in Barcelona. Vanuit Barcelona maakt ze drie maal een 5-nachten cruise en één 7-nachten afvaart. Deze laatste reis heeft als bestemming Rotterdam. Details over de reisroutes vanuit Barcelona en de reis naar Rotterdam zijn op dit moment nog niet bekend. Na aankomst in Rotterdam gaat het schip in droogdok voor een onderhoudsbeurt bij de Keppel Verolme werf. Op 14 oktober 2014 vertrekt Oasis of the Seas voor een 13 nachten retour trans-Atlantische oversteek van Rotterdam naar Fort Lauderdale.

Het bezoek van het grootste cruiseschip ter wereld aan Rotterdam zal ongetwijfeld voor veel belangstelling zorgen. Het schip is maar liefst 362 meter lang en heeft een capaciteit van meer dan 6000 passagiers en 2000 bemanningsleden. Dit maakt de Oasis of the Seas niet alleen het grootste cruiseschip ter wereld, maar ook een van de meest imposante schepen die ooit in Rotterdam is geweest. Als je geïnteresseerd bent in het bezichtigen van dit schip, is het aan te raden om op tijd te zijn en een goede plek te zoeken langs de kade. Het belooft een spectaculair gezicht te worden om het grootste cruiseschip ter wereld in Rotterdam te zien aankomen en vertrekken. Mis deze unieke kans dus niet! Kom naar Rotterdam op 30 september of 14 oktober om de Oasis of the Seas te bewonderen!

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over