Golddigger Cruise

Een Disney cruise: De ultieme Cruise Vakantie met kids

Een cruise vakantie met kids wordt een steeds populairdere familievakantie. Veel rederijen bieden speciale kinderprogramma’s en -faciliteiten, waardoor deze manier van reizen heel aantrekkelijk is voor gezinnen. Het absolute hoogtepunt voor een cruise vakantie met kids biedt toch wel Disney Cruise Line. Laat je meeslepen in een wonderbaarlijke zeewereld vol plezier en avontuur voor kinderen.

Kinderopvang
Wil je op cruise vakantie met je kids, dan kan dat bij Disney ook met de allerkleinsten. Is het op de meeste cruises niet mogelijk om baby’s jonger dan zes maanden mee te nemen, hier kun je zelfs voor baby’s van 3 maanden oud opvang regelen. Zo wordt het cruisen met kids voor ieder gezin een succes!

Kinderclubs
Ben je op cruise vakantie met kids die wat ouder zijn, dan zijn er de talloze kinderclubs, die per leeftijdsgroep verschillende activiteiten aanbieden. Zo is er de Oceaneer Club, voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Hier vind je onder andere klimtoestellen, knutselmogelijkheden, een toneelruimte en je kunt je verkleden als je favoriete Disney-held! Het Oceaneer Lab is er speciaal op gericht kinderen dingen te laten ontdekken en te leren. De zogenaamde Edge is voor kinderen tussen de 11 en 13 jaar. Dit is een interactieve speelruimte waar kinderen bijvoorbeeld kunnen gamen, tv kijken, muziek luisteren en internetten. En wat te denken van de Vibe, een plek exclusief voor tieners met zelfs een eigen zonnedek. Volwassenen hebben hier geen toegang! En tot slot zijn er nog de vertrekken, zoals de D Lounge, waar ouders en kinderen samen kunnen dansen, zingen, spelen en lol met elkaar kunnen hebben. De meeste van de kidsclubs liggen allemaal op een dek midden in het schip, waar je het minste kans op zeeziekte hebt.

Eten en drinken
Ook bij het eten doet Disney er alles aan om de de cruisevakantie met kids te laten slagen. De kinderen staan ook hier voorop. Zij worden als eerste bediend, zodat je niet met zeurende hongerige kinderen aan tafel hoeft te wachten. Vaak krijgen ze ook kleurpotloden of iets kleins om mee te spelen zodat ze zich niet hoeven te vervelen. En frisdranken zijn op deze cruises bij de prijs inbegrepen.

Zo’n cruise vakantie met kids is niet alleen leuk voor ouders en hun kinderen, maar ook voor opa’s en oma’s die een weekje met de kleinkinderen willen cruisen. En als je denkt dat Disney cruisevakanties alleen in America te vinden zijn, dan heb je het mis. De Disney schepen varen ’s zomers ook over de Middellandse Zee. Ook op zoek naar een leuke cruise vakantie met de kids? Wie weet vind je hier wat je zoekt!

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over