Cruises Middellandse Zee

Het gebied rondom de Middellandse Zee heeft het allemaal: schitterende stranden, onvolprezen landschappen en uitzonderlijk veel culturele en historische bezienswaardigheden. Wil je dat allemaal in één vakantie combineren, boek dan een van de vele cruises op de Middellandse Zee en beleef jouw droomvakantie.

Dat cruises in de Middellandse Zee steeds populairder worden, is niet zo verwonderlijk. Dit gebied biedt eigenlijk alles wat je je van een afwisselende vakantie voorstelt: zon, strand en zee, natuur, steden en cultuur. Waarom zou je kiezen tussen Frankrijk, Spanje of Italië? Bezoek ze alle drie tijdens één van de fantastische cruises in het Middellandse Zeegebied. En tijdens het reizen ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt zelfs naar het theater terwijl het schip je naar de volgende aanleghaven vaart.

Geschiedenis en cultuur
Tijdens de klassieke oudheid was het Middellandse Zeegebied het centrum van de wereld. De Griekse en Romeinse culturen hebben dan ook hun stempel op deze regio gedrukt. Je treft hier overal sporen en schatten uit de klassieke oudheid aan: ruïnes van tempels en amfitheaters, standbeelden, aquaducten en fonteinen. Geschiedenisliefhebbers zullen op een van de vele cruises op de Middellandse Zee zeker aan hun trekken komen.

Natuur
Dat het zonnige zuiden meer aan natuur te bieden heeft dan alleen schitterende zandstranden laten cruises over de Middellandse Zee je zien. Kalkstenen rotsformaties, bergachtige vulkaanlandschappen, bossen en weides, dit alles kan het mediterrane gebied je tonen. Veel Middellandse Zee cruises geven je de mogelijkheid diverse landschappen te ontdekken. En op zee vaar je langs wonderschone kusten en zal het uitzicht nooit vervelen.

Steden en shoppen
Cruises op de Middellandse Zee varen langs de prachtigste steden. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Nice, Marseille en Rome. Je kunt georganiseerde stadsrondleidingen boeken of deze historische steden op eigen houtje verkennen. Vergeet niet wat zakgeld mee te nemen, want je kunt er in de vele prachtige steden ook nog eens fantastisch shoppen!

Conclusie: cruises op de Middellandse geven je een onvergetelijke vakantie met veel afwisseling en voor ieder wat wils. Ook op zoek naar Middellandse Zee cruises? Kijk eens bij de cruises op NUvakantie.com.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over