Méditerranée, zo blauw, zo blauw

Een cruise vakantie op de Middellandse Zee is een droom voor vele vakantiegangers. En deze droom is misschien wel helemaal niet zo ver weg. Als je goed oplet, zijn er veel goedkope aanbiedingen voor cruises op de Middellandse Zee te vinden. Misschien ook iets voor jouw volgende vakantie?

Cruises op de Middellandse Zee worden steeds populairder. En terecht, een mediterrane cruise vakantie biedt ontspanning, cultuur, shopping, zon, zee, lekker eten en drinken en nog veel meer. Je komt op veel verschillende plekken en tijdens het reizen laat je je heerlijk verwennen.

Veel rederijen bieden een cruise vakantie over de Middellandse Zee. Van Spanje en Marokko tot aan Turkije en Israël, er is keuze te over. Wat te denken van een aan een speciale vakantie cruise langs de historische hoogtepunten der klassieke oudheden? Je vaart onder andere langs Athene, Olympia, Izmir, Haifa en Rome. Of 12 dagen langs de Zuid-Franse en Italiaanse kusten? Ontdek schitterende steden als Marseille, Monte Carlo, Palermo en Cagliari, met hun prachtige havens, interessante musea, romantische pleinen en pittoreske steegjes. Overal kun je heerlijk eten in gezellige restaurantjes of genieten van de lokale wijnen in een van de vele barretjes.

Erg geliefd zijn op dit moment ook cruises over de westelijke Middellandse Zee. Hier vaar je langs Italië, Malta, Tunesië, Spanje en Frankrijk, waarbij je onder andere in La Spezia, Tunis, Palma de  Mallorca en Barcelona aanmeert.

Het Middellandse Zeegebied is veelzijdig en in een groot deel van het jaar is het er warm en zonnig. En de prachtige blauwe kleur van deze zee maakt het perfecte vakantiegevoel compleet.

Zoals gezegd zijn er heel wat aanbiedingen voor cruises op de Middellandse Zee te vinden. Neem eens een kijkje op NUvakantie.com/rondreizen-cruises en wie weet zing jij dit jaar nog op het dek van een cruiseschip: Méditerranée, zo blauw, zo blauw!

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over