Cruise Vakantie Boeken is zo gepiept!

Ook al zoveel zin in vakantie? Waarom dit jaar niet eens een cruise vakantie boeken? Lekker relaxen, heerlijk eten, prachtige nieuwe plekken ontdekken en een scala aan recreatiemogelijkheden. Maar waar kun je het beste een cruise vakantie boeken en welke vragen moet je daarbij beantwoorden? Met deze tips is de boeking zo gepiept!

Cruise Vakantie Boeken

Online of bij het reisbureau?
Wil je een cruise vakantie boeken, dan kan dat bij een reisbureau, maar natuurlijk ook online. Het voordeel van online reisbureaus is dat ze 24 uur per dag geopend zijn. Je kunt dus rustig ’s avonds na je werk of in het weekend zoeken naar de cruise vakantie die bij je past.
Sommige online reisbureaus bieden zelfs een laagste prijs garantie. Ze boeken het prijsverschil terug, wanneer je een identieke al geboekte reis bij een andere aanbieder goedkoper vindt.
Wil je een cruise vakantie boeken via het internet, dan worden er soms zonder te vragen nog extra diensten aangeboden, zoals reis- en annuleringsverzekeringen. Let goed op dat je die er niet ongewild bijboekt.
Ben je van plan bij een reisbureau je cruise vakantie te boeken, dan heb je het voordeel van het persoonlijk contact. Maar hier moet je soms ook oppassen. Sommige bureaus verkopen graag duurdere reizen met hoge provisie. Online kun je zelf een enorm aanbod vergelijken en vind je snel de goedkopere reizen.

Welke tafelgrootte?
Ga je een cruise vakantie boeken, dan krijg je waarschijnlijk de vraag aan wat voor tafel je wilt eten. Het leuke van een cruise vakantie is dat je aan boord zoveel verschillende mensen kunt ontmoeten. En juist bij het eten in de restaurants heb je de mogelijkheid met anderen in gesprek te komen. Wanneer je dat ook gezellig vindt, boek dan een plek aan een grotere tafel. Mocht je het dan toch niet zo goed met je tafelgenoten kunnen vinden, geef dat dan door aan de zogenaamde ‘Maître d’Hotel’. Hij kan je discreet aan een andere tafel plaatsen. Wil je tijdens de cruise echter liever met z’n tweeën of vieren dineren, dan kun je ook dat bij het boeken van de cruise vakantie aangeven. De rederijen doen erg hun best om aan de wensen van de passagiers te voldoen.

Excursie aan land boeken.
Wil je een cruise vakantie boeken, dan heb je misschien ook al ideeën over welke landexcursies je graag zou willen maken. Soms kun je deze uitstapjes aan land er direct bij boeken. Het kan een gevoel van rust geven als je dat tijdens de reis niet meer hoeft te regelen. Aan de andere kant is niet altijd het hele excursieprogramma al beschikbaar en heb je aan boord meer keus.

Ook zin om een cruise vakantie te boeken? Kijk dan eens bij NUvakantie.com/rondreizen-cruises voor diverse cruises.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over