Beachclub Bezoeken

Beachclub Bezoeken

Op zoek naar een Beachclub?
Super de luxe cabana’s en champagne douches….In deze beachclubs in Miami, Marbella, St Tropez en Palm Beach is het goed toeven voor de “rich” en de “famous”. En ja, een rekening van 400.000 euro na een dagje strand, daar kijkt niemand in deze beachclubs van op!

Hieronder tref je de meest exclusieve Beachclubs van de Wereld.

Nikki Beach Beachclub (Miami)

De beachclub Nikki Beach is gelegen in Miami aan de  1 Ocean Drive aan de Atlantische Oceaan. Deze beachclub Nikki Beach wordt ook wel “de meest sexy plek op aarde” genoemd.
Nikki Beach behoort tot een internationale keten van hotels en clubs. Deze keten is in 1998 begonnen in Miami met het concept: zonnen, fashion, kunst, muziek, eten, drinken en dansen. De Mojito bij Nikki Beach is het meest bestelde drankje. Verder biedt de kaart bij de beachclub voor ieder wat wils van; pasta tot sushi. Om hier binnen te komen, kost je tussen de 100 dollar en 150 dollar.
Nikki Beach biedt verschillende lidmaatschappen: Gold lidmaatschap: 250 dollar, Platinum 1500 dollar en een Black lidmaatschap kost 5000 dollar.

Gasten die deze beachclub onder andere bezoeken zijn Kim Kardashian, Estelle Cruijff, Leornado DiCaprio en George Clooney.

Marbella Club Beachclub (Marbella)

Marbella Club is gelegen aan de zuid kust van Spanje, tussen Marbella en Puerto Banús.

Playboy prins Alfonso van Hohenlohe kocht in 1946  een stuk land en ging wonen in de daarop gelegen “finca” Santa Margartia. Samen met zijn toenmalige vrouw, prinses Ira von Fustenberg, ontving hij de jetset van Europa.
De gasten van het Marbella Clubhotel, kunnen gratis gebruik maken van de club. Daggasten worden toegestaan als ze meegenomen worden door een hotelgast of anders dienen ze 500 euro te betalen.Gasten die de beachclub Marbella Club onder andere bezoeken zijn: Antonio Banderas, David Beckham en Sarah Ferguson.

Ocean Club Beachclub (Marbella)

De Ocean Club, is de beachclub die in het hartje van Puerto Banús ligt, met 150 bedden op het strand, een enorm zwembad op het terras, een spa en een chill out ruimte waar 500 man in past.
Chillen er niet echt bij: in Ocean Club is het zien en gezien worden. Er wordt nergens in verhouding zo weinig gezwommen uit vrees om haar en make-up te verpesten.

Deze super de luxe beachclub is met name in trek bij jonge Engelse celebs. Het gerucht gaat dat Ocean Beach haar zand laat overkomen uit de Bahama’s.

Gasten die de Ocean Club onder andere bezoeken zijn: Eugenie van York, Paz Vega, Gerard Joling en Mary Borsato.

Club 55 Beachclub (St. Tropez)

De beachclub, Club 55 is Gelegen aan de “plage de pampelonne”. Het wordt gezien als de geboorteplaats van de beachclub scene. Club 55 wordt bezocht door mensen uit de hele wereld. In 1955 was Club 55 niet meer dan een hut. Het werd gebruikt als kantine voor de crew van de film “And God Created Woman”, die St Tropez als badplaats op de kaart zette.

Gasten die de beachclub Club 55 onder andere bezoeken zijn: Jay-Z en Beyoncé.

Mar A Lago Club Beachclub (Palm Beach)

Mar A Lago Club staat ook bekend als Amerikaans Versailles. Er staan 8 super de luxe cabana’s rond een enorm zwembad op het gigantische aangrenzende privestrand. Donald Trump kocht het landgoed in 1985 en verbouwde het tot de meest vermogende priveclub van Amerika. Sinds 2004 is een aparte beachclub ontstaan boven het daadwerkelijke strand.

Gasten die Mar-A-Lago in Palm Beach onder andere bezoeken zijn Bill en Hillary Clinton en Arnold Schwarzenegger.

Een Lidmaatschap kost tussen de 100.000 dollar en 200.000 dollar. Overnachten kost zo’n 1000 dollar per nacht.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over