All Inclusive Cruise

De Luxe van All Inclusive Cruise

Een cruise vakantie all inclusive, dat betekent comfort, luxe en een onbezorgde reis. Nooit meer je portemonnee meenemen wanneer je op pad gaat, eten en drinken wat, wanneer en waar je maar wilt. En ook niet onbelangrijk: je hebt van te voren duidelijkheid over de prijs. Zo wordt de cruise vakantie tot een all inclusive succes!

Cruise vakanties zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. En zo kun je dus ook een cruise vakantie all inclusive boeken. Dat betekent dat niet alleen alle maaltijden zijn inbegrepen, maar ook de drankjes en soms zelfs veel van het vrijetijdsprogramma.

Eten en drinken
Je kunt eten in een van de vele restaurants, even een snelle hap bij de snackbar halen of lekker wat drinken op het zonnige scheepsdek en dat alles zonder dat je je portemonnee hoeft trekken. Zelfs om fooi geven, hoef je je geen zorgen meer te maken. Ook fooien zijn bij de prijs van een cruise vakantie all inclusive in de prijs meegerekend. Zo kunnen de kinderen ook makkelijk even hun eigen limonade halen wanneer jij lekker aan het ontspannen bent. Wel zo relaxt!

Vrijetijdsaanbod
Zoals al vermeld zijn niet alleen het eten en drinken bij een all inclusive cruise inbegrepen, ook kun je vaak zonder extra kosten gebruik maken van het vrijetijdsprogramma. Trainen in de fitnessruimte, een rondje sauna met misschien een ontspanningsmassage, het bijwonen van workshops, bij een echte all inclusive cruise vakantie behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Cruise vs. resort
Als je het begrip all inclusive vakantie hoort, denk je misschien aan het rondhangen bij het zwembad in een resort ergens in een warm land. Wel lekker ontspannen, maar misschien ook wat saai en niet erg afwisselend. Bij een cruise vakantie all inclusive ziet dat er echter anders uit. Je hebt de luxe en de ontspanning van het alles inclusief concept, maar omdat je van haven naar haven vaart, kom je in korte tijd op veel verschillende plekken en dat maakt je vakantie reuze interessant en gevarieerd.

Alles inclusief?
Wanneer je een cruise vakantie all inclusive boekt, kan het zijn dat bepaalde diensten niet binnen je pakket vallen. Meestal wordt dit door de reisorganisator of rederij duidelijk aangegeven. Soms behoren duurdere dranken, zoals champagne, of menu’s in de specialiteiten restaurants niet tot het pakket. Het is verstandig dit bij het boeken van de all inclusive cruise vakantie na te vragen. Verder zijn de meeste georganiseerde excursies aan land ook niet bij de prijs inbegrepen, omdat ze door onafhankelijke touroperators aangeboden worden.

Kortom een cruise vakantie met all inclusive service betekent niets dan gemak, comfort en pure luxe! Ben je ook geïnteresseerd geraakt? Kijk dan eens bij de cruises vakanties op deze website.

Vergelijkbare posts

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Grootste Cruiseschip in Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld komt binnenkort naar Europa en zal ook een bezoek brengen aan Rotterdam. Interesse om schip te zien? In oktober 2014

tickets boeken

Ibiza Low Budget!

Heb je niet zo’n groot budget en je wilt toch een keer heel graag naar Ibiza, dan kan dat zeker. Hier vind je wat tips

Ibiza Stranden

Op zoek naar Ibiza stranden? Ibiza heeft vele stranden en prachtige baaien. Van drukke stranden met beachclubs tot verlaten stranden en naaktstranden. Daarvoor hebben een aantal mooie Ibiza

Authentieke Ibiza

Het Authentieke Ibiza

Ik heb het de afgelopen tijd met name gehad over de toeristische en populaire badplaatsen op het authentieke Ibiza. Deze post zal met name gaan over