Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Weer Turkije

weer turkije

Weer Turkije CorendonTurkije behoort tot een van de TOP vakantiebestemmingen. De Turkse Rivièra is een van de populaire vakantiebestemmingen en er worden hier naar toe veel lastminutes aangeboden. Erg populair in Turkije zijn de all-inclusive vakantiebestemmingen.

Waarom Weer Turkije

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar Turkije op vakantie. Ging men vroeger elke jaar naar Frankrijk of Spanje. Dan kiest men dit jaar voor Turkije en een jaar later gaat men we naar Turkije. Maar waarom dan weer Turkije?

  • Turkije heeft een mooi zonnig klimaat in de zomer met weinig neerslag;
  • De gemiddelde vliegtijd naar Turkije bedraagt ongeveer 3,5 uur;
  • Turkije heeft mooie stranden;
  • Turkije is goedkoop. Vergeleken andere landen behoort Turkije tot de goedkope vakantielanden voor Nederlanders.

Bekende Badplaatsen Turkije

Bekende badplaatsen aan de Turkse Rivièra zijn onder andere Antalya, Alanya en Bodrum. Naast het strand is er ook veel cultuur aan de Turkse Rivièra te vinden. 

Weer Turkije

Aangezien Turkije een groot land is, verschilt het klimaat per regio. Aan de zuidelijke kuststrook van Turkije heerst een mediterraan klimaat. Dit betekent dat de Turkse Rivièra warme zomers en zachte winters heeft met weinig neerslag.

Let op!

Ga je naar Turkije let er dan wel op dat je  paspoort of identiteitskaart nog minimaal 3 maanden na terugkomst geldig is. Verder is een visum voor houders van een Nederlands paspoort verplicht. Het visum kan bij aankomst in Turkije op de luchthaven gekocht worden. De kosten voor het visum bedragen €15,- per persoon.

Aanbiedingen naar de Turkse Rivièra

Op zoek naar een goedkope strandvakantie aan de Turkse Rivièra, kijk hier voor mooie aanbiedingen van vakantiebestemmingen aan de Turkse Rivièra: Aanbiedingen Naar De Turkse Rivièra.

Geef een reactie