Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Puerto Plata, Punta Cana

puerto plata

De Dominicaanse Republiek is een republiek gelegen in het Caribisch gebied, en ligt op het oostelijk deel van het eiland Hispaniola. Aan de westkant van Hispaniola ligt Haïti. Het grootste deel van de Dominicaanse Republiek heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur die schommelt rond de 25 graden.

De Dominicaanse heeft twee vliegvelden. Een in Punta Cana en een in Puerto Plata.

De vliegtijd vanuit Nederland naar de Dominicaanse Republiek bedraagt ongeveer 10 uur vliegen.

De laatste jaren is de Dominicaanse Republiek uitgegroeid tot een van de meest populaire vakantiebestemming in het Caribisch gebied. Erg populair op de Dominicaanse Republiek zijn de all-inclusive resorts. Hier kan je heerlijk tot rust komen met lekker eten, veel zon en een goede service.

Puerto Plata, Punta Cana, Bavaro en Cabarete

De meeste mensen die voor de zon en de rust komen kiezen meestal voor Punta Cana, Puerto Plata en Bavaro aan de Oostkust van de Dominicaanse Republiek. De sportliefhebber gaat vaak naar Cabarete.
In het Noordoosten is het prachtige schiereiland Samana gelegen en moet nog ontdekt worden. Het Zuiden van de Dominicaanse Republiek is minder druk, Bayahibe daarentegen is populair. Het is gelegen in het Nationale Park del Este. Bayahibe is de vertrekplaats voor de excursies naar de bounty eilanden Saono, Catalinita en Catalina.

Ook enthousiast geworden over De Dominicaanse Republiek Kijk op de pagina van verre reizen van NUvakantie.com.

 

Geef een reactie