Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Bulgarije

bulgarije vakantie

Bulgarije is gelegen aan de zwarte zee en heeft prachtige stranden. De kustlijn van Bulgarije is ongeveer 400 kilometer lang. De badplaatsen Sunny Beach en Golden Beach aan de Zwart Zee worden steeds populairder onder de toeristen. Vanuit Nederland zijn er rechtstreekse vluchten naar Varna aan de kust. De vliegtijd naar Varna bedraagt ongeveer 3 uur. Goudstrand ligt dichtbij Varna.

Bulgarije biedt zon, zee, strand en verder zijn de lage lokale prijzen een groot voordeel. Op een terras een biertje, dit kost nog geen euro. Wil je uiteten dan is dat ook goed betaalbaar, dit is namelijk al  mogelijk vanaf 10 euro. De vliegtijd naar Varna bedraagt ongeveer 3 uur.

Populaire Badplaatsen in Bulgarije

Sunny Beach is één van de populairste bestemming aan de kust van Bulgarije. Dit is een goede bestemming voor de toeristen die op zoek zijn naar de zon. Verder heeft Sunny Beach een prachtige lange boulevard met heel veel restaurantjes, bars en discotheken.

Albena is een populaire badplaats onder veel Nederlanders. Albena heeft een gemiddelde temperatuur van 25 graden, dus een ideale bestemming voor zowel het voor  seizoen als na seizoen. Vanaf Albena wandel je zo het binnenland het bos en de heuvels in. Verder zijn er genoeg restaurantjes en barretjes te vinden.

Goudstrand is een mooie badplaats met een leuke gezellige boulevard. Goudstrand heeft een bruisend nachtleven en een prachtige blauwe zee. Hierdoor maakt het een perfecte bestemming voor jonge mensen. Verder is het er nog relatief goedkoop om lekker te stappen!  Goudstrand is niet ver verwijderd van  Varna, dus de transfertijd is ook niet lang.  Verder heeft het een prachtige omgeving met veel groen.

Naast de prachtige stranden in Bulgarije, zoals Zonnestrand en Goudstrand, biedt Bulgarije nog meer. Zo kan je naar het prachtige groene binnenland om zo kennis te maken met het echte Bulgarije.

Aanraders zijn bijvoorbeeld een excursie naar Sozopol, het maken van een jeepsafari en een boottochtje langs de Zwarte Zeekust.

Aanbieders naar Bulgarije zijn onder andere:

Ook naar Bulgarije van de zomer? Boek vandaag nog en kijk bij zonvakanties op NUvakantie.com en geniet van een heerlijke goedkope vakantie!

Geef een reactie