Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Spaans leren in Barcelona

Spaans Leren in Barcelona

Barcelona, de tweede grootste stad van Spanje in omvang én populatie. Zo veel mensen, zo veel Spaans. Er zijn 2 officiële talen in Barcelona: Catalaans en Castiliaans (bekend als het zuivere Spaans). Het is een echte Mediteraanse stad, niet alleen vanwege haar geweldige locatie, maar ook en vooral vanwege haar geschiedenis, tradities en interessante cultuur. Barcelona is een stad waar je uitstekend Spaans kunt leren. Wie wil dat nou niet, Spaans Leren in Barcelona?

Barcelona heeft een wereldkarakter. Het is een echte uitdaging om te gaan studeren en wonen in een stad als Barcelona, maar iedereen kan deze

Spaans Leren in Barcelona

uitdaging aan. Met de Intensieve Spaans cursus van don Quijote kun je razendsnel goed Spaans leren in Barcelona in een aangename, gezellige omgeving.

De don Quijote school in Barcelona is erg ruim met 2600 m2 verspreid over een 3 verdiepingen tellend modern gebouw in het midden van het centrum. Het heeft een geweldige patio met comfortabele stoelen en banken en gratis toegang tot wifi. Op deze manier leert u op een kalme, relaxte en heel Spaanse manier de tweede wereldtaal!

De cursus Intensief Spaans van don Quijote laat u het echte Spaanse leven proeven en beleven in Barcelona. Het is geschikt voor iedereen die op eennatuurlijke, leuke manier zo snel mogelijk Spaans wil leren. De Intensieve cursus van 20 lessen per week (4 lessen per dag) is de meest populaire cursus van don Quijote. don Quijote weet dat alleen de taal leren niet genoeg is om de Spanjaarden te begrijpen en biedt daarom iedere dag een gratis cultuurles aan voor iedereen. Alles wat u moet weten over de cultuur van dit prachtige land.

Wist u bijvoorbeeld dat de naam van Spaanse tapas van ‘tapar’ (bedekken) komt? Vroeger werden de hapjes namelijk als dekseltje op drankjes gebruikt tegen de vliegen. Daarnaast kan er aan de rommel op de grond van een tapasbarretje worden zien hoe populair het barretje is. Allemaal dingen die leuk zijn om te leren en handig zijn om te weten!

Ook interesse in Spaans Leren in Barcelona?

Geef een reactie