Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Reistips Voor De Zomer

reistips zomer

Reistips VakantieveilingenHieronder vind je reistips voor de zomer binnen Nederland en reistips om goedkoop naar het buitenland te gaan.

De zomervakantie staat voor de deur en iedereen heeft wel zin om een mooie reis te maken, lekker op vakantie te gaan, te relaxen en de rust op te zoeken. Maar waar gaan we heen en wat gaan we doen. Hieronder volgen reistips en ervaringen wat al gauw veel geld kan schelen voor een vakantie in binnen en buitenland, dagtripjes of uitstapjes.

Reistips Binnen Nederland

Hieronder volgen reistips voor binnen Nederland.

NS Actie
De NS heeft tegenwoordig vaak actie’s waarbij je voor ongeveer 16 euro per kaartje heel de dag in Nederland kan reizen. Hema, Kruidvat AH voeren deze actie’s meestal uit. Hou dit dus goed in de gaten. 

Groupon
Groupon heeft elke dag aanbiedingen, goede deals op diverse producten en services. Je kan je inschrijven en dan krijg je elke dag een overzicht van de aanbiedingen. Regelmatig zitten hier ook reis aanbiedingen bij zowel binnen- als buitenland. Verder kan je hier ook leuke dagjes uit tegen bodemprijzen kopen.

Travelbird
Travelbird biedt elke dag leuke aanbiedingen van verschillende uitstapjes, reizen, vakanties in binnen- en buitenland. 

Vakantieveilingen
Deze vakantieveiling biedt arrangementen variërend van tickets voor concerten, bezoek aan een pretpark, tot een dagje sauna en van hotelkamers tot dineren bij restaurants. 

Webshop Telegraaf
Indien je een dagje weg wilt naar een evenement of attractiepark. Kijk of je online kaarten kan kopen met hoge kortingen bij de webshop van de Telegraaf. Hier tref je onder andere korting op Slagharen, Beekse bergen, plopsaland, Phantasialand, Toverland, de Efteling, Duinrell, Aviodrome, Dierenpark Emmen en nog veel meer.  

Ticketcounter
Bij Ticketcounter hebben ze ook korting op Dierentuinen, Hotels, Wellness en musea.

MrTicket
Diverse kortingen te vinden op onder andere Musea, Dierentuinen, Een Dagje Uit.

Reis prijsvragen
Doe mee aan reis prijsvragen
Hieronder tref je wat reis prijsvragen:
90jaarkras
travelbird.nl/aanmelden-voor-de-nieuwsbrief

Leuke reistips binnen Nederland waarmee je veel geld kan besparen. Hou de aanbiedingen dagelijks in de gaten!

Geef een reactie