Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Uitgaan Ibiza

uitgaan ibiza

Uitgaan Ibiza

Uitgaan op Ibiza is geweldig. Hou je van stappen dan zit je hier goed. Rekening er wel op dat een drankje prijzig is in een club.  Hieronder tref je de beste clubs van Ibiza.

Pacha Ibiza

UItgaan Pacha IbizaPacha is een van de meest bekende clubs van Ibiza. Deze Ibiza club is gelegen in Ibiza-stad aan de Avenida Ocho de Agosto. Pacha heeft ruimte voor ongeveer 3000 bezoekers. Diverse muziekstijlen worden hier gedraaid van house, techno en electro tot Spaanse muziek. Pacha beschikt over diverse zalen. Als je een biertje besteld in de Pacha dan betaal je in het hoogseizoen al snel 10 euro.
Meer info: www.pacha.com

Space Ibiza

uitgaan ibiza spaceSpace vind je in Play d’en Bossa ongeveer 5 minuten rijden vanaf Ibiza-stad. Met de taxi is Space makkelijk te bereiken. Space wordt dagelijks door veel bezoekers bezocht. Geniet overdag van de heerlijke sfeer en de muziek. Space is vanaf 07.00 uur in de ochtend geopend. Bestel je een biertje bij Space, dan betaal je ongeveer 8 euro.
Meer info: www.spaceibiza.com

Privilege

uitgaan ibiza privilegePrivilege is niet alleen de grootste club van Ibiza maar ter wereld. Er is ruimte voor 10.000 bezoekers. Privilege is goed bereikbaar met de taxi. De muziek die in Privilege wordt gedraaid hangt af van de DJ; van techno tot trance en happy hardcore. Aangezien Privilege erg populair is is het aan te raden om van te voren een kaartje te kopen en op tijd te komen. Voor een biertje betaal je bij Privilege rond de 8 euro. Meer

info: www.privilegeibiza.com

Amnesia

uitgaan ibiza amnesiaAmnesia is halverwege Ibiza-stad en San Antonio gelegen. Deze Club is de eerste open lucht club op Ibiza. Verder heeft het een geweldige ambiance.Voor diegene die van trance en techno houden is Amnesia de club om uit te gaan! DJ’s over de hele wereld draaien hier en populaire feesten als Techno-tastic Cocoon en Cream vinden hier plaats. Een mooie en leuke club voor een biertje betaal je al weer snel 10 euro.
Meer info: www.amnesia.es

uitgaan ibiza paradis

Es Paradis

Es Paradis vind je in San Antonio. De club heeft meerdere zalen en het interieur is prachtig. Allerlei soorten muziek wordt er hier gedraaid. De drankjes in Es Paradis zijn goedkoper dan in de andere clubs. Voor een biertje betaal je rond de 5 euro. Dat is wel een groot voordeel van Es Paradis.
Meer info: www.esparadis.com

Club Eden

uitgaan ibiza edenClub Eden ligt ook in San Antonio en is een van de nieuwste club van Ibiza. Club Eden ligt tegenover de haven. Van binnen ziet het er mooi uit. Club Eden heeft een aantal bars en er is plaats voor ongeveer 5000 bezoekers.
De VIP area heeft een mooi uitzicht over de gehele club. Neem je een drankje in Club Eden, dan betaal je tussen de 6 en 10 euro. Meer info: www.edenibiza.com

Hou je van stappen en mooie clubs dan zit je op Ibiza helemaal goed. Uitgaan op Ibiza is leuk. Maar er is meer leuk op Ibiza. Vind meer informatie over Ibiza op NUvakantie/Ibiza

Geef een reactie