Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Ibiza Populaire Vakantiebestemming in 2013

Ibiza Populaire Vakantie

Afgelopen tijd heb je veel kunnen lezen op NUvakantie over het mooie eiland Ibiza. En nu blijkt ook nog dat de populariteit alleen maar toeneemt. Dit jaar behoort het eiland zelfs tot een van de meest populaire lastminute vakantiebestemmingen van 2013!

De populariteit van het eiland Ibiza blijft maar stijgen. Het aantal Nederlanders dat een vakantie naar Ibiza heeft geboekt, is in de eerste zes maanden van dit jaar  twee keer zoveel ten opzichte van vorig jaar. Niet alleen de gewone boekingen maar ook de lastminutes groeien. Volgens Cheaptickets worden er in de periode van 27 mei tot en met 9 juni  maar liefst 140% meer boekingen gemaakt.

Populairste lastminute vakantiebestemmingen 2013

1 Barcelona
2 Malaga
3 Bangkok
4 Ibiza
5 Faro

Ibiza populairder dan Mallorca

Mallorca maakt plaats voor Ibiza in de lastminute top 5. Sowieso wordt er een toename gezien van lastminutes. In de maand mei kozen veel mensen voor een lastminute namelijk 3 keer zoveel dan vorig jaar. Waarom Ibiza dit jaar zo populair is, is vanwege de film “Verliefd op Ibiza” volgens Cheaptickets.

Vliegen naar Ibiza vanaf Eindhoven is goedkoop

De prijzen van de vliegtickets vanaf Eindhoven zijn dit jaar met bijna 14% gedaald. Dus wil je goedkoop naar dit eiland, vertrek dan vanaf Eindhoven. Hou er wel rekening mee dat het reizen met de auto, het parkeren van de auto of het reizen met het openbaar vervoer ook geld kost. Tel dus alles even goed bijelkaar op om te kijken wat voor jou het goedkoopste is. Vind hier je vliegticket naar Ibiza.

Ook nieuwsgierig geworden naar Ibiza. Lees verder en ontdek het eiland en vind de aanbiedingen!

Geef een reactie