Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Ja, ik wil! Trouwen op een cruise

Trouwen op een Cruise

Een cruisevakantie als huwelijksreis is niet iets ongewoons. Het blijkt echter dat ook trouwen tijdens een cruise steeds populairder wordt. De stap op het cruiseschip wordt een stap in het huwelijksbootje. Steeds meer rederijen bieden dan ook speciale huwelijkspakketten aan. Trouwen op een cruise? Ja, ik wil!

Voor veel paren is er niets romantischer dan elkaar op zee het jawoord te geven. En deze romantiek is niet onbereikbaar. Veel rederijen bieden tegenwoordig een mogelijkheid om te trouwen tijdens je cruisevakantie, Aida, Royal Caribbean, Norwegian, de Holland America Line, Disney om er maar een paar te noemen.

Trouwen op een Cruise

Er zijn verschillende trouwmogelijkheden op een cruise. Je kunt het huwelijk op het schip zelf laten voltrekken in een speciaal ingerichte huwelijkskapel of op het land, bijvoorbeeld onder palmbomen op een tropisch strand of onder een gletscher. Je kunt al een huwelijkspakket boeken vanaf ongeveer 500 Euro. Daarvoor wordt onder andere je hut versierd, je krijgt een bruidstaart, een fles champagne, een bruidsboeket en een professionele fotograaf. Maar het kan ook veel luxer. Daar hangt natuurlijk wel een bijpassend prijskaartje aan.

Trouwen op een cruise is een groeiende trend. En het is natuurlijk uitzonderlijk je huwelijk direct met je huwelijksreis te verbinden. Informeer echter altijd van te voren of de huwelijksvoltrekking tijdens de cruise wel officieel wettelijk geldig is. Anders sta je misschien straks aan land met een huwelijksakte die slechts symbolische waarde heeft. Zo kan een kapitein van een schip geen rechtsgeldig huwelijk voltrekken. Ook is het niet mogelijk tijdens een cruise om op volle zee te trouwen. Het jawoord geef je elkaar wanneer het schip zich in de aanleghaven bevindt. En daar moet je weer op de regels letten die in het desbetreffende land gelden. Zo mogen bijvoorbeeld in Marmaris (Turkije) de ouders van het bruidspaar geen getuigen zijn.

Hoe dan ook, als je trouwt op een cruise heb je in ieder geval een bijzondere trouwlocatie. Maar ook als je niet wilt trouwen is een cruisevakantie een fantastische ervaring! En er is heel veel keus. Kijk maar eens op nuvakantie.com/rondreizen-cruises voor verschillende mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.