Mis de Goedkoopste Aanbiedingen Niet:
Schrijf je nu in!

Middellandse Zee, Here we come!

middellandse zee cruise aanbieding

Zeg eens eerlijk, heb jij ook wel eens tijdens werktijd gezocht naar een zonnige vakantie? Dan ben je niet de enige. Eén op de vijf werknemers struint het internet tijdens werktijd wel eens af op zoek naar een leuke aanbieding. Toegegeven, ik ook. Zo vond ik een aanbieding voor een cruise op de Middellandse Zee.

Het was een druilerige, koude decemberdag en ik zat achter mijn tweede kopje koffie naar mijn computerscherm te staren. Niet bijzonder veel zin om die vele e-mails te beantwoorden. En voor ik het wist typten mijn vingers als vanzelf de woorden ‘cruise aanbieding Middellandse Zee’ in het zoekveld van de browser. En wow, daar stond het: ’12 dagen cruise westelijke Middellandse Zee‘. Dat kon toch geen toeval zijn….

Vanuit de haven bij Rome, Civitavecchia, vertrekt het schip naar de authentieke Italiaanse havenstad Livorno, vanwaaruit je excursies kunt maken naar Pisa en Florence. Vervolgens cruise je door naar Monaco. Een dagje luxe tussen the rich and famous! Daarna vaart het schip naar Toulon. Hier kun je in het gezellige stadje blijven, maar ik zou graag een bezoekje brengen aan Marseille of St. Tropez. De volgende dag bereiken we Spanje. Barcelona is daar de eerste aanleghaven, de dag daarop Valencia.

Dan volgt er een dag op zee. Dat lijkt me ook heerlijk. Lekker relaxen bij het zwembad of een wellness-dagje met sauna en massage. De cruise vervolgt zijn route op de Middellandse Zee via Sardinië (Cagliari) naar Tunesië. Ik ben heel erg benieuwd naar Tunis. Dat staat al een tijdje op mijn verlanglijstje met steden die ik nog wil bezoeken.

Tot slot cruisen we verder via Palermo op Sicilië en Napels, waar ik dolgraag een kijkje in Pompeii zou willen nemen.

De cruise aanbieding was inclusief retourvlucht Amsterdam-Rome en transfer naar en van het cruiseschip. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets meer zelf te regelen.

Ik kon mijn aandacht die dag nauwelijks nog bij mijn werk houden. ‘s Avonds thuis de aanbieding voor de cruise nog eens nagelezen en hem aan mijn vriend laten zien. Die hoefde er geen twee keer over na te denken. „Direct boeken, deze cruise aanbieding“, zei hij. En zo gezegd, zo gedaan. Dus, Middellandse Zee, here we come!

Reacties zijn gesloten.